'PSV krijgt mogelijk concurrentie van PSG voor Van Aanholt'

19 april 2020, 23:37

Patrick van Aanholt ligt goed in de markt. De 29-jarige linksback beschikt bij Crystal Palace over een contract dat medio 2021 afloopt, maar de kans is groot dat de tienvoudig Oranje-international komende zomer van club ruilt. PSV is nog altijd geïnteresseerd in de vleugelverdediger en krijgt misschien concurrentie van Paris Saint-Germain.

Dat meldt althans het Eindhovens Dagblad. In Parijs is hij een van de kandidaten om Layvin Kurzawa op te volgen. De 27-jarige Fransman beschikt over een aflopend contract en lijkt zijn eerste buitenlands avontuur aan te gaan. Onder meer FC Barcelona en Arsenal zouden de linksback wel willen inlijven. Van Aanholt is een van de spelers om hem op te volgen, melden bronnen rond de Oranje-verdediger.

Op dit moment is Ricardo Rodriguez de linksback van PSV, maar hij wordt voor slechts een half jaar gehuurd van AC Milan. Volgens het regionale dagblad vormt het salaris van de Zwitser een struikelblok om hem langer te binden. De coronacrisis, die ook financiële gevolgen heeft voor PSV, bemoeilijkt het definitief overnemen van Rodriguez mogelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen