'Juventus bereikt persoonlijk akkoord met gewilde Chiesa'

19 april 2020, 19:48

De transfer van Federico Chiesa naar Juventus lijk een stap dichterbij te zijn gekomen. De Italiaanse grootmacht heeft volgens La Stampa een akkoord bereikt met de vader van 22-jarige aanvaller, die de zakelijke belangen van zijn zoon behartigt. Het is echter nog maar de vraag of Fiorentina zijn sterspeler wel wil verkopen aan Juventus.

Chiesa is een van de smaakmakers van de Serie A en heeft zich de voorbije jaren in de kijker gespeeld bij diverse Europese grootmachten. Naast Juventus zouden ook onder meer Internazionale en Manchester United belangstelling hebben Het liefst verkoopt Fiorentina de aanvaller niet aan Juventus vanwege de slechte relatie tussen de clubs. In het verleden 'beroofde' de club uit Turijn de Bianconeri al van Roberto Baggio en Federico Bernardeschi.

In Florence hoopt men dat clubs als Inter en Manchester United bereid zijn net zo ver te gaan voor Chiesa als Juventus. De Oude Dame lijkt op dit moment echter de beste papieren te hebben. Juventus zou met Chiesa een akkoord hebben bereikt over een contract ter waarde van vijf miljoen euro per seizoen. Fiorentina is naar verluidt bereid om Chiesa voor een transfersom van zestig miljoen euro te laten gaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen