Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Seumeren oppert idee om seizoen eerlijk af te sluiten

Van Seumeren oppert idee om seizoen eerlijk af te sluiten

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 april 2020 – Kan het seizoen door de coronacrisis niet worden afgemaakt, dan oppert FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren om nog drie wedstrijden te spelen. Het gaat om de inhaalduels AZ - Feyenoord en FC Utrecht en de bekerfinale tussen zijn club en Feyenoord. In een interview met Voetbal International legt Van Seumeren uit waarom hij wil dat juist die wedstrijden nog worden gespeeld.

De wedstrijden zouden zonder publiek kunnen worden afgewerkt. "Die bekerfinale moet doorgaan. Links- of rechtsom. Net zoals het belangrijk is dat je in de competitie met zijn allen uiteindelijk op evenveel wedstrijden staat. Gezien de inhaalwedstrijden wordt de titel dan in ieder geval op het veld gehaald. Die is dan voor AZ of Ajax", aldus de clubeigenaar, die voorstelt dat voor de duels plaatsvinden spelers en betrokkenen kunnen worden getest.

Lees ookVan Seumeren hoopt dat bekerfinale gespeeld wordt

Eigenlijk had vandaag de bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord moeten plaatsvinden. De eindstrijd is nu verplaatst naar 12 juli, maar het is nog allerminst de vraag of er dan wel weer gevoetbald kan worden. In de Eredivisie hebben Ajax, AZ, Feyenoord en FC Utrecht een wedstrijd minder gespeeld dan de andere clubs.

"In de competitie staan nog twee inhaalwedstrijden die uiteindelijke niet alleen iedereen op gelijke hoogte gaan brengen maar ook nog eens beslissend kunnen zijn voor de titel. Dan speel je inderdaad AZ - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax. Dat zijn wedstrijden waarin iedere club belangen heeft, ook wij want als we winnen stijgen we naar plek vijf en pakken we 750 duizend euro extra aan tv-opbrengsten. De derde wedstrijd is dan de bekerfinale. Ik voorspel je dat alle kijkrecords gebroken worden en dan is het seizoen in ieder geval op een eerlijke manier beslist." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd