Martínez in onzekerheid: gaat het EK aan zijn neus voorbij?

19 april 2020, 19:47

Wat betekent het uitgestelde EK voor de toekomst van Roberto Martínez? Het contract van de bondscoach van België loopt komende zomer af, waardoor het eindtoernooi in principe aan zijn neus voorbijgaat. Alleen als zijn contract wordt verlengd, leidt hij de Rode Duivels op het EK. Of dat ook gaat gebeuren, weet de Spanjaard nog niet.

In een onderhoud met VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws vertelt Martínez, die in Engeland in quarantaine verblijft, dat hij niet wegkijkt van het feit dat zijn contract binnenkort afloopt. "Maar ik zal elke dag blijven werken om de toekomst van het Belgische voetbal en de Rode Duivels voor te bereiden. Ik doe dat alsof ik er de volgende grote toernooien bij ben. Zo hoort het te zijn. Op dit moment staat alles natuurlijk stil en we komen dichter bij die datum. Tegen dan weten we wel meer", aldus de bondscoach.

De bondscoach heeft ook (positief) nieuws over Eden Hazard, die herstellende is van een enkelblessure. "Hij zit niet ver meer van opnieuw te kunnen lopen en er zijn geen complicaties. Bij de operatie is alles goed gegaan", zegt Martínez. "Er zijn geen complicaties. Natuurlijk is de competitie nu stopgezet, zo mist Eden ook geen wedstrijden. Dat is alleen maar positief voor hem. We weten dat hij sterker zal terugkeren. We hebben natuurlijk ook het geluk gehad dat zijn operatie kon plaatsvinden net voor de corona-uitbraak. Hij zou anders niet kunnen reizen of buiten Madrid behandeld worden. Ik heb een positief gevoel dat Eden er snel weer zal staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen