Interesse uit Engeland, Griekenland en Turkije voor Van la Parra

19 april 2020, 20:26

Rajiv van La Parra heeft ondanks de coronacrisis aan belangstelling niets te klagen. De buitenspeler vertrok recentelijk bij Rode Ster Belgrado en heeft aanbiedingen op zak vanuit Engeland, Turkije en Griekenland. Zelf zou hij bovendien openstaan voor Nederlandse clubs, al is bij hen vooralsnog geen concrete belangstelling bekend.

Dat schrijft Voetbal International. PAOK Saloniki zou vanuit Griekenland zijn komst wel zien zitten, terwijl er volgens het weekblad ook interesse is vanuit Turkije en Engeland. De voormalig speler van sc Heerenveen ziet zelf een rentree in de Eredivisie ook wel zitten: hij liet eerder weten dat hij Feyenoord een warm hart toedraagt. Hij werd ook opgeleid in Rotterdam-Zuid.

Lees ookVan La Parra (28) per direct weg bij Rode Ster Belgrado

Van La Parra kan transfervrij worden binnengehaald en daarom is er veel interesse voor de aanvaller. Zeker nu transfersommen in deze coronatijd moeilijker worden voor clubs om te betalen. Aan de andere kant is het voor transfervrije spelers ook weer moeilijker om een financieel aantrekkelijk contract te bemachtigen. 

Financiële problemen zouden de reden zijn geweest van de breuk in Servië, want naast Van La Parra is ook van de Braziliaan Jander is per direct afscheid genomen door de koploper van Servië Rode Ster Belgrado. Die betaalde afgelopen zomer nog liefst 1,2 miljoen euro voor Van La Parra, die slechts tot elf optredens kwam. Daarin maakte hij één doelpunt, gaf hij twee assists en kwam hij tot vijf optredens in de Champions League. Voor zijn gang naar Servië was Van La Parra succesvol in Engeland bij onder andere Wolverhampton Wanderers en Huddersfield Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen