'Bordeaux voegt zich in rijtje geïnteresseerden voor Matusiwa'

19 april 2020, 15:19

Girondins de Bordeaux kan worden toegevoegd aan het rijtje geïnteresseerden voor FC Groningen-middenvelder Azor Matusiwa. Nadat eerder Stade Reims, FC Augsburg en PSV werden genoemd, wil ook Bordeaux de voetballer graag inlijven. Eerder liet Mark-Jan Fledderus nog wel weten dat geen van de clubs al concreet is voor Matusiwa.

Of dat ook voor Bordeaux geldt, is onduidelijk. Volgens Eurosport-journalist Manu Lonjon, hij was de eerste die afgelopen winter de overgang van Ricardo Rodriguez naar PSv wist te melden, heeft de Franse midenmotor een klein bedrag over voor de door Ajax opgeleide voetballer, maar wil het FC Groningen wel hoge doorverkoopbonussen in het vooruitzicht stellen. Matusiwa heeft nog een contract tot en met 2023, waardoor de club uit het hoge noorden goede papieren heeft om een forse transfersom te vragen.

Lees ook: 'PSV

Matusiwa werd opgeleid door Ajax, dat hem vorig seizoen verhuurde aan De Graafschap. Vervolgens nam FC Groningen hem permanent over van de Amsterdammers: hij tekende tot 2023 in het hoge noorden. Dit seizoen viel hij even buiten de basis van Danny Buijs, maar verder had hij een vaste basisplaats bij FC Groningen. Ook werd hij al een keer opgeroepen in de selectie van Jong Oranje, maar tot een debuut kwam het daarin nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen