'Feyenoord polst Vitesse-captain Linssen voorzichtig'

'Feyenoord polst Vitesse-captain Linssen voorzichtig'

19 april 2020 – Feyenoord heeft zich heel voorzichtig gemeld voor Bryan Linssen. De aanvoerder van Vitesse is na dit seizoen transfervrij omdat zijn contract afloopt en de Rotterdammers hebben daarom geïnformeerd naar de buitenspeler. Om een concreet bod gaat het overigens nog niet.Dat schrijft De Gelderlander althans. Linssen gaf eerder dit seizoen eerst aan te willen vertrekken bij Vitesse, maar ging uiteindelijk toch wel het gesprek aan over een langer verblijf in Arnhem. Hij heeft een riant voorstel van Vitesse op zak, zo schrijft de ochtendkrant. Omdat hij het er erg naar zijn zin heeft, overweegt hij toch om langer te blijven en zijn contract alsnog te verlengen.

Linssen heeft ook (financieel aantrekkelijke) opties in het buitenland, maar mogelijk gaat Feyenoord hem ook een aanbieding doen. De Rotterdammers hebben direct geïnformeerd naar zijn diensten. Hoewel Linssen een avontuur in De Kuip zeker mooi zou lijken, zou hij wel sportief perspectief willen hebben. Als breedteversterking overstappen naar Feyenoord, zou hij niet zien zitten.

Lees ook: Linssen gaat gesprek over nieuw Vitesse-contract aan

Linssen was eerder actief bij Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse, waar hij een belangrijke kracht is geworden de laatste jaren. Hij maakte eerder er ook al geen geheim nog eens graag een stap te willen maken. Afgelopen zomer dacht Linssen ook al serieus aan een vertrek bij Vitesse en leek hij op weg naar de uitgang. Toen kwam er echter geen club voor de buitenspeler.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020