Totti komt onder bewind van Pallotta niet meer bij AS Roma

19 april 2020, 10:14

Clubicoon Francesco Totti zal geen voet op het terrein van AS Roma meer zetten zolang Jim Pallotta nog president is. De voormalig aanvaller heeft een uiterst slechte relatie met de preses en die is nog altijd onverminderd. "Soms zit in de auto en kan ik wel janken, dat ik na dertig jaar geen stap meer daarbinnen zet."

Dat vertelt hij op zijn Instagram-pagina. Zijn zoon Christian, die nog wel voetbalt bij AS Roma, brengt hij nog vaak naar de club, maar verder dan de poort komt Totti niet meer. Dat heeft alles te maken met zijn afscheid: onder Pallotta werd er afscheid genomen van Totti, terwijl hij zelf juist het liefst nog een seizoen had doorgespeeld.

Lees ookRoma presenteert na heisa om Totti nieuwe technisch directeur

"Maar ik had het prima gevonden om vooral in de kleedkamer belangrijk te zijn en de jongere jongens te helpen met mijn ervaring", stelt hij. "Bovendien: het stadion leefde op als ik als invaller het veld inkwam. Dat hielp iedereen bij AS Roma." Toch namen Pallotta en Franco Baldini afscheid van Totti, die overwoog om nog elders te voetballen.

"Maar ik wilde mijn tijd bij AS Roma niet verpesten, dus was het beter om te stoppen. Maar ik was in goede conditie, ook mentaal", verduidelijkt Totti, die nog altijd de pijn voelt van zijn breuk met de Romeinse club. "Ik zou mijn been laten afhakken voor AS Roma. Maar zolang de situatie zo blijft, zet ik geen voet meer op Trigoria." Zelfs de wedstrijden van zijn zoon slaat hij over door de breuk met de club. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen