Beckham spreekt voorkeur uit: "Messi beter dan Ronaldo"

19 april 2020, 09:19

David Beckham heeft zich uitgesproken over wie hij de beste speler ter wereld vindt: Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. De voormalig middenvelder van Manchester United, waar hij nét niet meer samenspeelde met de Portugees, vindt Messi meer hebben. "Hij is een klasse apart. Geen enkele voetballer is zo goed als hij, Messi is uniek."

Dat vertelt hij tegenover het Argentijnse medium Telam. "Ronaldo en Messi steken beide ver boven de andere voetballers uit, toch vind ik Ronaldo niet van het niveau Messi", stelt Beckham. "Het is prachtig voor het voetbal dat deze twee spelers op hetzelfde moment actief zijn, maar Messi is gewoon de beste speler van de wereld."

Dat heeft de Engelsman in dienst van Paris Saint-Germain in de Champions League ook ervaren. In 2013 stond PSG virtueel op doorgaan, toen Messi binnen de lijnen kwam. "We stonden voor, voordat Messi erin kwam. Maar toen hij er eenmaal in stond, scoorde Barcelona vrijwel meteen", herinnert Beckham over de remise (1-1) die voor PSG niet genoeg was. "Maar we verloren niet en dat gaf ons motivatie voor het seizoen erna."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen