Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Seumeren hoopt dat bekerfinale gespeeld wordt

Van Seumeren hoopt dat bekerfinale gespeeld wordt

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 april 2020 – FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren hoopt dat de bekerfinale in de nabije toekomst alsnog gespeeld gaat worden. De eindstrijd in De Kuip tegen Feyenoord moest vandaag (zondag) misschien wel het hoogtepunt van het seizoen worden, maar dat is voorlopig niet aan de orde. "Die datum stond in mijn geheugen gegrift. Het zou een groot feest zijn geworden."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "We waren zo blij dat we van Ajax hadden gewonnen en naar De Kuip gingen. Maar helaas, alles is nu anders. Het is heel onwerkelijk wat we meemaken. Dat geldt voor alles", beseft van Seumeren. "Het zou wel eerlijk zijn als de finale toch nog wordt gespeeld."

Al zal dat niet met de hele achterban van FC Utrecht in De Kuip gebeuren op korte termijn. "Dat zal dan zonder publiek moeten. Dat is heel jammer, maar het is niet anders. En als dit seizoen niet uitgespeeld kan worden, dan zou de bekerfinale misschien voor de start van het nieuwe seizoen gespeeld kunnen worden", aldus Van Seumeren. Dat gebeurde onder andere in de Nederlandse basketbalcompetitie, waar de bekerfinale het begin van volgend seizoen betekent.

Hoe dan ook zal er volgens hem een winnaar moeten komen. "En als er uiteindelijk niks mogelijk is, dan moet er maar een muntje opgegooid worden om een winnaar aan te wijzen. We hebben niet voor niets die finale gehaald", zei Van Seumeren, die ook een flinke tik krijgt met zijn club door deze coronacrisis. "We proberen zo innovatief mogelijk met de situatie bezig te zijn en de schade zoveel mogelijk te beperken, om er uiteindelijk toch zo goed mogelijk uit te komen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd