Silva sluit niet uit dat hij in voetsporen Guardiola treedt

18 april 2020, 22:23

Voor David Silva wordt het langzaam maar zeker tijd om over de carrière na zijn loopbaan als speler na te gaan denken. De Spanjaard van Manchester City is 34 jaar en beschikt in Manchester over een aflopende verbintenis. Het is een serieuze mogelijkheid dat hij trainer wordt, vertelt hij aan Manchester City TV.

Het trainersvak begint hem steeds meer te trekken, zo geeft hij toe. "In het begin had ik dat helemaal niet, maar naarmate de jaren vorderen krijgt het steeds meer mijn interesse", vertelt de middenvelder. "Misschien word ik wel een trainer als ik stop met mijn voetballoopbaan. Nu denk ik daar nog niet aan, want ik wil zeker nog een paar jaar door."

De negentienjarige Phil Foden sprak zich onlangs al lyrisch uit over Silva, die volgens hem een geboren trainer is. "Hij bekijkt nu alles al als een trainer", zei de negentienjarige middenvelder. "Hij ziet altijd waar dingen beter kunnen." De 34-jarige Silva mag zich inmiddels een icoon van City noemen. Hij speelt sinds 2010 voor de Engelse grootmacht, dat hem destijds overnam van Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen