Neuer baalt van Bayern München: "Zo ken ik deze club niet"

18 april 2020, 21:53

Het is inmiddels een heet hangijzer in Duitsland: de onderhandelingen van Manuel Neuer met Bayern München over een nieuw contract. De doelman is er nog niet uitgekomen met de club en beide partijen liggen volgens Duitse media ver uit elkaar. Neuer heeft zaterdag van zich afgebeten en stelt dat hij zich stoort aan wat er allemaal uitlekt.

Het contract van Neuer loopt volgend jaar af. De gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn vooralsnog op niets uitgelopen, omdat hij volgens Duitse media een waanzinnig contract zou eisen. De 34-jarige keeper zinspeelde naar verluidt op een vijfjarig contract met een salaris van twintig miljoen euro per jaar. Dat Bayern daar niet meer akkoord ging, was volgens Duitse media zeker niet vreemd.

De ervaren keeper is zaterdag naar buiten getreden en stelt dat de berichten niet juist zijn. "Dit ken ik niet van Bayern, dat is duidelijk", mokt hij tegenover Bild. "Wat mij stoort is dat ik alle gesprekken met de club in vertrouwen heb gevoerd. Er kwam in het verleden nooit iets naar buiten, maar nu worden er in de media steeds dingen gemeld die niets eens kloppen. Natuurlijk stoort mij dat. Ik ben altijd loyaal geweest."

Bayern heeft met Schalke 04-keeper Alexander Nübel al een doelman voor komend seizoen vastgelegd. De 23-jarige sluitpost zal in principe de stand-in van Neuer zijn. Neuer noemt hem een 'uitstekende keeper'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen