Petit vindt dat Mbappé bij PSG aan het 'Neymariseren' is

18 april 2020, 20:59

Emmanuel Petit volgt de ontwikkeling van Kylian Mbappé (21) met bovenmatige interesse. De voormalig middenvelder speelde zelf jarenlang in de top en weet dat zijn jonge landgenoot uitstekend bezig is bij Paris Saint-Germain. Toch moet hij oppassen dat hij zich niet laat meeslepen in slecht gedrag, zegt Petit.

"Mbappé heeft zich uitstekend ontwikkeld in de laatste drie jaren. Hij heeft zich gemeld in de absolute top, hij was eerst nog een ruwe diamant. Er kwam veel op hem af, want andere clubs willen hem voor veel geld kopen en hij speelt in een ploeg vol met sterren. Daar moet hij allemaal mee om leren gaan", zegt de oud-middenvelder van onder meer Arsenal en FC Barcelona tegen RMC.

"Zijn statistieken zijn ook veel beter geworden en daarnaast is hij ook volwassener geworden", ziet Petit. Toch is hij niet alleen maar positief. "Ondanks dat begin ik me steeds meer aan hem te ergeren. Hij forceert het teveel en je ziet ook dat hij soms in onmin leeft met zijn ploeggenoten. We moeten niet vergeten dat hij nog jong is. Hij heeft zich al bewezen, maar wij vragen altijd meer van hem. Hij lijkt zich echt te focussen op het winnen van de Gouden Bal, maar dat maakt hem alleen maar irritant. Kylian moet gaan oppassen met zijn gedrag, want het lijkt erop dat hij aan het 'Neymariseren' is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen