Oud-NAC-speler Marí hoopt op langer verblijf bij Arsenal

20 april 2020, 16:21

Als het aan Pablo Marí ligt, blijft hij langer bij Arsenal. De Spaanse verdediger maakte in de winterstop de overstap van Flamengo en had enige tijd nodig om fit te worden. Hij speelde pas twee duels voor de Engelse club en hoopt dat daar nog veel duels bij komen.

Arsenal huurt de 26-jarige oud-speler van NAC Breda voor een half seizoen van Flamengo. Er is een optie tot koop bedongen, maar het is nog niet duidelijk of die gelicht wordt door Arsenal. "Ik houd van Engeland en mijn vrouw vindt het ook fantastisch. We zijn hier heel gelukkig, de binnenstad van Londen is geweldig", zegt Marí tegen Sky Sports.

De Spanjaard speelde pas twee duels voor Arsenal. Door de coronacrisis is de verhuurperiode vooralsnog niet geworden wat hij er van had gehoopt. "Ik moet nog veel leren, maar ik denk dat ik hier succesvol kan gaan spelen", zegt Marí. "Ik hoop dat mijn transfer aan het einde van het seizoen permanent kan worden gemaakt. Ik kan hier nog veel leren en heb het gevoel dat mijn spel goed bij de club past."

Marí was in het seizoen 2017/2018 op huurbasis speler van NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen