Komend seizoen geen beloftenteams meer in de Derde Divisie

18 april 2020, 17:51

Beloftenploegen verdwijnen komende zomer uit de Derde Divisie. De KNVB heeft dat bekendgemaakt aan de twee clubs clubs die teams in die divisie hebben. Het gaat om Almere City FC en ADO Den Haag.

De beloftenteams van die twee clubs spelen in de Derde Divisie, maar dat zal met ingang van komend seizoen niet meer zou zijn. Dat geeft Teun Jacobs, technisch manager van Almere City FC, aan in gesprek met Omroep Flevoland. "De KNVB heeft ons vandaag laten weten dat we in de Onder 21-competitie zullen spelen en dat we met ons team niet in de piramide kunnen blijven. Natuurlijk was het mooi om tegen volwassen kerels te spelen, maar in de hoogste Onder 21-competitie spelen is net zo leerzaam voor de spelers", blijft hij positief.

Almere City en ADO kunnen hun teams dus laten meespelen in de nieuwe Onder 21-competitie. De kampioen van die competitie gaat naar de Tweede Divisie, de competitie waar de topamateurclubs in spelen. Overigens spelen daar momenteel met Jong Sparta en Jong FC Volendam twee beloftenteams in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen