Snoei kent geen twijfel: "De Graafschap promoveert"

Snoei kent geen twijfel: "De Graafschap promoveert"

18 april 2020 – Het is nog altijd onduidelijk hoe de seizoenen in de Eredivisie en de Eerste Divisie zullen eindigen. Zeker voor SC Cambuur en De Graafschap is het spannend, aangezien zij op promotieplaatsen staan in de Eerste Divisie. Mike Snoei, trainer van De Graafschap, verwacht een goede afloop."De Graafschap gaat promoveren", zegt hij stellig tegen Omroep Gelderland. "Je kan niet zo maar een streep trekken als de competitie er voor 75 procent opzit. Daar is voor geknokt, daar is beleid op gemaakt. Ik heb er vertrouwen in. Het is nu allemaal niet het belangrijkste, maar stiekem moeten wij het bedrijf De Graafschap ook in de gaten houden."

Mocht er nog wel gespeeld gaan worden, dan komt het ook goed met zijn ploeg zo verwacht de trainer. "We zouden na Go Ahead tegen Helmond Sport en NEC spelen. Die hadden we verpulverd. We waren op zoek naar Cambuur en dat grote doel na het winnen van die periodetitel." Snoei geeft aan dat hij zijn spelers vorige week in het stadion, verspreid over twee dagen, gesproken heeft. "We hebben via de KNVB en alle richtlijnen die er zijn, uitgezocht of dat kon. Verspreid over de dag in tweetallen zijn ze om het uur langs geweest. Ze zijn getest en gemeten."

"Sommige jongens wil je even vastpakken, daar heb je een soort van relatie mee. Alleen dat mag en kan dan niet. Ik moest daar enorm aan wennen. Maar wat ik vooral belangrijk vond was om ze weer even te spreken. Ik was daar ook echt aan toe in plaats met met al die mooie technische middelen op afstand", vertelt de oefenmeester.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 16 juli 2020

  2. woensdag 15 juli 2020