Almere City FC strikt Fortuna's Seegers als hoofd jeugdopleiding

17 april 2020, 19:54

Almere City FC heeft Jurgen Seegers aangesteld als de nieuwe hoofd jeugdopleidingen. Hij komt over van Fortuna Sittard, waar zijn contract recentelijk werd opgezegd voor na dit seizoen. In Flevoland tekent hij een contract voor twee seizoenen.

Dat heeft Almere City laten weten. "Het doel is om de jeugdopleiding van Almere City FC in twee jaar naar een hoog niveau te tillen, dat vergelijkbaar is met de status van een nationale voetbalacademie", aldus Seegers. "De gezonde ambities van de club spreken mij erg aan. Tijdens de verschillende keren dat ik op de club ben geweest, is de omgeving elke keer zienderogen veranderd. Ik kijk ernaar uit om eigenwijs en ambitieus, maar zeker ook met een portie lef, de club naar een hoger plan te tillen."

Lees ook: 'Fortuna neemt afscheid van Hoofd Jeugdopleiding Seegers' 

Eerder deze week werd Hedwiges Maduro aangesteld als trainer van het O21-team van de Eerste Divisie-club. Seegers, eerder actief bij onder andere Haarlem, Telstar en ADO Den Haag, was sinds oktober 2018 in dienst van Fortuna Sittard. Toentertijd volgde hij Claudio Braga op, die hoofdtrainer werd bij Marítimo en inmiddels thuis zit na zijn ontslag bij FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen