'Premier League-clubs houden voorkeur voor uitspelen seizoen'

17 april 2020, 17:20

De Premier League-clubs hebben de duidelijke voorkeur uitgesproken om het seizoen af te maken. Eerder al was dat de wens, maar die is vrijdag nog maar eens herhaald in een video-call. Er zijn nog geen voorwaarden gesteld aan de manier waarop en wanneer, maar er heerst wel angst voor 'muitende spelers'.

Diverse Engelse media schrijven dat ondanks de corona-ontwikkelingen het doel nog altijd uitspelen is van de Premier League-clubs. Als er niet meer gevoetbald zou worden, kost dat de Engelse clubs namelijk meer dan een miljard euro. Er werd een plan bedacht waarin in quarantaine gevoetbald zou worden, waarbij Wembley het onderkomen zou worden.

Lees ook: 'Premier League-clubs krijgen voorschot van miljoenen'

Door de aflopende contracten zijn de Engelse clubs wel bang voor 'muitende spelers', zo schrijft het Algemeen Dagblad. Als de contracten aflopen, geeft dat voor de transfervrije spelers en huurlingen problemen om mogelijk door te spelen. Het onderwerp werd niet besproken vrijdag tijdens de call, maar daarom stellen de clubs alles in het werk om voor 30 juni de competitie af te ronden. Als dat niet lukt, dan zou een deel van de clubs helemaal niet meer in actie willen komen. Dat scenario probeert de Premier League voorlopig ten koste van alles te voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen