Babel: "Wijnaldum heeft zich ongelooflijk ontwikkeld"

17 april 2020, 11:38

Met Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk als belangrijke pionnen domineerde Liverpool de Premier League voordat de coronacrisis uitbrak. Ryan Babel is enorm onder de indruk van zijn landgenoten, die onder contract staan bij zijn oude club. Met name Wijnaldum wordt door Babel overladen met complimenten.

Babel kent Wijnaldum en Van Dijk van het Nederlands elftal. "Ik heb geen woorden voor de prestaties van Gini, hij is een ongelooflijk persoon. Hij heeft ongekend veel energie, longen om dagen door te gaan, echt onverslaanbaar en erg lastig te bespelen", zegt de door Ajax gehuurde aanvaller via de officiële kanalen van Liverpool. "Hij is heel compleet: hij kan doelpunten maken, tackelen, verdedigen en ballen veroveren. Gini heeft zich ongelooflijk ontwikkeld."

Ook buiten de lijnen heeft Wijnaldum invloed, vertelt Babel. "Hij is absoluut niet verlegen om zijn mening te geven en is zeer geliefd in het teamproces. In het nationale team is hij een van de leiders en erg belangrijk."

Babel steekt ook de loftrompet over Van Dijk. "Als je ziet hoe hij zich heeft ontwikkeld sinds hij bij Liverpool speelt… hij is altijd gefocust, blijft negentig minuten scherp. Nu hij een leider en dat verdient hij. Ook in het Nederlands elftal is hij een geweldige captain. Ik heb veel respect voor hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen