Iniesta: "Situatie van De Jong en Griezmann vergelijkbaar"

17 april 2020, 11:13

FC Barcelona trok afgelopen zomer de portemonnee voor Antoine Griezmann (120 miljoen euro) en Frenkie de Jong (maximaal 86 miljoen euro). Met name de Fransman heeft zijn draai in de Catalaanse hoofdstad nog niet helemaal kunnen vinden. Andrés Iniesta is ervan overtuigd dat het enkel een kwestie van tijd is voordat de nieuwelingen hun stempel zullen drukken.

Onder Ernesto Valverde was De Jong een vaste waarde en ook onder de nieuwe trainer Quique Setién is de oud-Ajacied verzekerd van een basisplaats. Desondanks is de Oranje-international bij Barça nog niet zo bepalend als hij bij Ajax was. "De Jong is er nog maar net, hij heeft tijd nodig om zich aan te passen", aldus Iniesta, tegenwoordig speler van het Japanse Vissel Kobe, tegen Marca.

Ook Griezmann heeft dit seizoen nog niet het niveau gehaald dat hij wel bij Atlético Madrid haalde. "Zijn situatie is vergelijkbaar met die van De Jong. Griezmann, en dat geldt voor alle nieuwe spelers die ieder jaar arriveren, heeft aanpassingstijd nodig. Ze beschikken over enorm veel talent en zullen hun plek in het elftal vinden. Het is niet makkelijk om in dit team speeltijd te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen