Spoorboekje: Transferweekje, BATE in actie en FC Transfervrij

18 april 2020, 07:00   Bijgewerkt: 17 april 2020, 23:51

Aan het begin van elke dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 18 april. 

Specials

Transferweekje

Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

FC Transfervrij Fortuna Sittard

Het is 1 april geweest en dat betekent dat de formele ontslagbrieven allemaal de deur uit zijn. Ook aan het einde van dit seizoen zullen diverse (grote) spelers uit hun contract lopen, zoals elke zomer. Het leverde al talloze mooie 'gratis' transfers op. FCUpdate.nl zet per club een 'FC Transfervrij' op een rijtje van de 'beste' elf voetballers die transfervrij de deur uit zijn gelopen sinds de eeuwwisseling. In deel 16: Fortuna Sittard.

Wedstrijden

BATE Borisov - Torpedo-BelAZ Zhodino (19.00 uur)

BATE Borisov begon het seizoen met twee nederlagen, maar heeft de weg naar boven ingezet. Door de zeges op Rukh Brest (1-0) en FK Minsk (3-0) zijn de bovenste plaatsen bevindt de Wit-Russische club zich in de middenmoot van de Vysjejsjaja Liga. Om de stap naar de top te zetten, moet ook Torpedo-BelAZ Zhodino. Die club veroverde tot nu toe zeven punten, een meer dan BATE Borisov.

Voetbal op tv

13.30 uur: Twente auf Schalke, FOX Sports 1 - documentaire

17.00 uur: De 99 van Robben, FOX Sports 1 - alle Bundesliga-goals van Robben

20.00 uur: Interview met Edwin van der Sar, De Telegraaf - live interview 

21.45 uur: Het gras van de Buren, FOX Sports 1 - documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen