Meerdere clubs wilden Lieftink: "Ik had weinig te klagen"

17 april 2020, 09:28

Meerdere Nederlandse clubs aasden op de handtekening van Elmo Lieftink, maar de 26-jarige middenvelder besloot donderdag zijn toekomst te verbinden aan De Graafschap. Ook Heracles Almelo, FC Twente en SC Cambuur zouden geïnteresseerd zijn geweest. "Ik had weinig te klagen", erkent Lieftink tegenover De Stentor.

Go Ahead Eagles, zijn huidige werkgever, zegde onlangs vanwege de onzekerheid rondom de uitbraak van het coronavirus álle aflopende contracten op. Zo ook die van Lieftink. "Een geluk bij een ongeluk voor mij", vertelt de middenvelder, die daardoor met andere clubs in gesprek kon gaan. "Al was ik met alle plezier nog een jaar bij Go Ahead gebleven als ze de optie hadden gelicht."

Met De Graafschap was hij er vrij snel uit. De Superboeren staan tweede in de Eerste Divisie en lijken links- of rechtsom naar het hoogste niveau te promoveren. "Ik wilde terug naar de Eredivisie. In eerste instantie het liefste met Go Ahead, maar dat zal lastig worden, vrees ik. De Graafschap gaat in mijn optiek wel promoveren", aldus de oud-speler van Vitesse en Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen