De Graafschap haalt Lieftink en verlengt contracten van duo

16 april 2020, 22:15

De Graafschap heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt: Elmo Lieftink komt over van Go Ahead Eagles. De 26-jarige middenvelder tekent voor twee seizoenen in Doetinchem, met de optie voor nog een jaar. Lieftink is voor De Graafschap de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Lieftink speelde in het verleden ook voor Vitesse en Willem II. "Met de komst van Elmo halen wij een speler met ervaring binnen. Wij denken dat hij met zijn kwaliteiten prima past bij een club als De Graafschap. Het is dan ook mooi dat hij voor onze ambitie heeft gekozen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op het clubkanaal van de Superboeren.

Contractverlengingen

Tevens verlengde De Graafschap met Daryl van Mieghem en Javier Vet. Hofstede: "Over beide spelers zijn wij erg tevreden, zij passen in ons plaatje voor komend seizoen en hebben laten zien een meerwaarde te zijn. Daryl heeft al eerder gemeld dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft en presteert goed. Javier heeft dit seizoen een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt. Wij denken dat er nog meer in zit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen