Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard: "Bond heeft er dikke puinhoop van gemaakt"

Gerrard: "Bond heeft er dikke puinhoop van gemaakt"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 april 2020 – Steven Gerrard is boos op Schotse voetbalbond (SPFL). Gisteren wilde een meerderheid van de profclubs dat het seizoen in Schotland per direct stopt. De manager van Rangers vermoedt echter doorgestoken kaart en pleit voor een onafhankelijk onderzoek.

Ruim tachtig procent van de clubs uit de hoogste drie divisies wil de stekker uit het seizoen trekken. De stemming geeft de SPFL mandaat om dit ook officieel te doen. Volgens Gerrard oefende de bond invloed uit op de stemming. "Iedereen is in een hoek gedrukt om deze stem te geven", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik heb dit van dichtbij gevolgd en de bond heeft er een dikke puinhoop van gemaakt."

Lees meer: witheet Rangers wil dat baas Schotse competitie vertrekt

Daarom wil Gerrard een onderzoek. "Ik zou de SPFL-baas (Murdoch MacLennan, red.) willen vragen echt leiderschap te tonen. Omdat er zoveel beschuldigingen en twijfels zijn, moet hij een onafhankelijk onderzoek toestaan om het ongelijk te bewijzen. Hij moet zorgen voor eerlijkheid en transparantie." De plannen van een intern onderzoek door de bond, keurt Gerrard af. "Je kunt niet je eigen huiswerk beoordelen, want dan krijg je altijd een 10. Kritische vragen komen er niet."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd