Gekochte EK-tickets kunnen worden omgezet in aankoopbedrag

16 april 2020, 15:27

Goed nieuws voor de supporters die een wedstrijdkaartje hadden gekocht voor het EK 2020: als ze hun geld terugwillen, dan is dat mogelijk. De UEFA heeft laten weten dat ze het volledige aankoopbedrag kunnen incasseren als ze dat willen. Eerst was er het idee dat je moest aantonen dat je een jaar later niet aanwezig kon zijn.

Dat is niet meer het geval en dus kunnen de gekochte tickets worden omgezet in het aankoopbedrag, zo blijkt uit een e-mail die naar alle tickethouders is verstuurd. Het EK werd recentelijk met een jaar uitgesteld vanwege de corona-uitbraak, waardoor alle tickets voor komende zomer komen te vervallen. Bovendien kunnen sommige fans het aankoopbedrag goed gebruiken in deze coronacrisis, voor wie binnenkort een loket wordt geopend.

De openingswedstrijd van het EK 2021 staat voor 11 juni gepland, de finale is op 11 juli. Het is nog niet zeker of alle wedstrijdtickets ook een jaar later geldig zijn, omdat het nog niet vaststaat dat de speelsteden hetzelfde blijven. De UEFA heeft wel als uitgangspunt om dat zo te laten en ook de EK-tickets geldig te laten. De Johan Cruijff ArenA heeft wel al laten weten graag dezelfde duels te willen faciliteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen