Van Deelen proeft onzekerheid: "Clubs weten niet hoe het loopt"

16 april 2020, 13:48

Verdediger Jordy van Deelen is de dupe geworden van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De back raakte voor de tweede keer zwaargeblesseerd aan zijn knie bij SC Cambuur, waardoor zijn verbintenis niet werd verlengd. Zonder de uitbraak van het virus was dat wellicht anders geweest, denkt hij. "Door corona weet de club ook niet waar ze aan toe is. Komt er promotie of niet en wat zijn de budgetten na de crisis?", zei hij.

Dat vertelt hij tegenover de Leeuwarder Courant. Hij snapt de beslissing van de club, maar had ook 'op meer krediet' gehoopt van zijn werkgever, waar hij zelfs regelmatig de aanvoerdersband droeg. "Ik lag wel goed bij de club en ook de supporters zien graag spelers zoals ik, denk ik. Ik ben één keer goed teruggekomen, waarom dan niet ook een tweede keer?", vraagt hij zich hardop af. "Als ik wel fit was geweest en er was geen corona, dan had het er heel anders uitgezien. Het valt allemaal niet lekker voor mij."

Lees ook: SC Cambuur gaat door met trio

Toch hoopt hij gewoon op een nieuw avontuur in het profvoetbal. "Op zo'n manier wil ik ook geen afscheid nemen. Ik wacht rustig af. Ik kan me er wel druk om maken, maar de eerste prioriteit is mijn herstel", laat hij weten. Maar de telefoon staat nog niet roodgloeiend. "En ik denk ook niet dat er de komende tijd veel gaat komen. Clubs weten niet hoe alles gaat lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen