Bod op Fortuna-middenvelder Diemers nog niet hoog genoeg

Bod op Fortuna-middenvelder Diemers nog niet hoog genoeg

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 april 2020 – Fortuna Sittard dreigt sterkhouder en reserve-aanvoerder Mark Diemers kwijt te raken in de komende zomer. De Limburgers hebben inmiddels een concreet bod op de middenvelder ontvangen, maar dat is vooralsnog niet hoog genoeg om hem komende zomer te laten gaan. "Dat bod is nog niet wat wij voor Diemers willen hebben."

Dat vertelt Sjoerd Ars tegenover De Limburger. Volgens het regionale dagblad hoopt FC Groningen in navolging van de transfervrije Wessel Dammers ook Diemers naar het hoge noorden te halen. Dat wilde Ars niet bevestigen, evenmin hoeveel geld er wel voor hem op tafel moet komen om wel tot een akkoord te komen. Dat Fortuna hem met nog ruim een jaar contract wil verkopen, is wel zeker.

Lees ook'Eerlijke' Diemers wil stap maken en carrière afsluiten bij Cambuur

Een bod van twee miljoen euro van het Roemeense Cluj op Diemers werd vorig jaar nog afgewezen door Fortuna Sittard, maar die bedragen zijn niet meer reëel, beseft Arts. Ook voor andere Fortuna-spelers is sluimerende interesse, waarbij het zou gaan om doelman Alexei Koselev, middenvelder Tesfaldet Tekie, de verhuurde Lisandro Semedo en aanvaller Amadou Ciss. Concreet werden clubs nog voor geen van hen.

"Het blijft toch vooral bij informeren, echt concreet wordt het tot nu toe alleen bij Diemers. Ik denk ook dat de transferperiode door het hele coronagedoe dit jaar pas wat later op gang komt", aldus Ars. Diemers speelde inmiddels 67 duels namens de Limburgers, waarin hij zestien goals maakte en zeventien assists gaf.

gerelateerd