In Duitsland en België tot eind augustus geen supporters bij duels

15 april 2020, 21:47

Als er in Duitsland en België weer gevoetbald gaat worden, dan zal dat zonder fans gebeuren. Er is in beide landen namelijk besloten dat er tot 31 augustus geen evenementen met grote groepen mensen mogen plaatsvinden. Dat betekent dat er geen supporters bij duels mogen zijn.

Volgens Duitse media heeft bondskanselier Angela Merkel met de deelstaten afgesproken dat er tot 31 augustus geen grote evenementen mogen plaatsvinden. Dat heeft alles te maken met het coronavirus. In Duitsland gaat het naar omstandigheden vrij goed met het coronavirus, maar toch zullen er geen fans aanwezig mogen zijn. De kans is aanwezig dat er in Duitsland weer gevoetbald gaat worden in mei, maar dat zal dus zonder fans gebeuren. Dat was sowieso al de verwachting.

In België is het in ieder geval helemaal zeker dat er zonder fans gespeeld gaat worden. In dat land is er namelijk besloten dat er eveneens geen evenementen zullen plaatsvinden. Het is sowieso maar zeer de vraag of er nog gevoetbald gaat worden in dit seizoen, aangezien de clubs het voetbaljaar liever eindigen. België had al min of meer de knoop doorgehakt door te melden dat het voetbaljaar voorbij is, maar kreeg vervolgens een reprimande van de UEFA. De Europese bond wil het heft zelf in handen houden wat betreft het afmaken van de competities.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen