Karius heeft veel geleerd: "Had naar buiten moeten treden"

15 april 2020, 19:16

Loris Karius zal bij het grote publiek altijd bekend blijven staan vanwege zijn twee blunders tegen Real Madrid in de Champions League-finale van 2018. De goalie ging twee keer de fout in en vertrok na die wedstrijd bij Liverpool, dat hem verhuurde aan Besiktas. Inmiddels is hij ouder en wijzer.

De 26-jarige Duitser heeft nog altijd een contract bij Liverpool, dat tot 2022 op de diensten van Karius kan rekenen. Hij staat bij de fans nog bekend vanwege zijn fouten in de finale. "Geloof me, ik heb er achteraf heel veel van geleerd", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik had veel meer naar buiten moeten treden. Er werd bekend dat ik de tik die ik van Sergio Ramos kreeg, invloed had op mijn spel en de fouten. Ik was blij dat ik dat nieuws hoorde van de dokters, maar ben er zelf niet mee naar buiten getreden. Dat had ik wel kunnen doen."

Het is de vraag of Karius nog terug zal keren bij Liverpool, waar hij tot 2022 vastligt. "Op dit moment ben ik alleen bezig met Besiktas. Het is veel te vroeg om over Liverpool te praten, zeker nu het coronavirus om zich heen slaat. Ik heb nog wekelijks contact met keeperstrainer John Achterberg, hij is mijn aanspreekpunt bij Liverpool."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen