Havertz weerspreekt media: "Daar hoort ook het buitenland bij"

15 april 2020, 18:46

Peter Bosz moet niet raar opkijken als zijn smaakmaker Kai Havertz in de zomer vertrekt bij Bayer Leverkusen. De aanvallende middenvelder heeft zich met zijn goede spel in de kijker gespeeld van veel topclubs en zou onder meer in de belangstelling staan van Bayern München. Ook het buitenland is mogelijk een optie.

Duitse media lieten eerder weten dat Havertz zelf niet enthousiast zou zijn over een transfer naar het buitenland, maar hij weerspreekt zelf die berichten. "Ik vind het vreemd dat anderen blijkbaar alles over mij weten", countert Havertz in Sport Bild. "Ik ben er klaar voor om een stap te maken en ik houd van uitdagingen. Ook het buitenland hoort daar bij. Leverkusen is een geweldige club en ik voel me goed, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik wil ook op een zeker moment een stap maken."

De twintigjarige middenvelder is zevenvoudig international van Duitsland. Dit seizoen staat hij op zeven doelpunten, een stuk minder dan het afgelopen voetbaljaar. Toen maakte hij grote indruk door als jonge middenvelder liefst zeventien treffers te produceren in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen