Meijer lijkt goede kans te maken op trainerschap bij NEC

15 april 2020, 16:24   Bijgewerkt: 30 april 2020, 20:46

Rogier Meijer zit op poleposition om de nieuwe hoofdtrainer te worden van NEC Nijmegen. De Eerste Divisie-club werkt dit seizoen met de drie hoofdcoaches, onder wie Meijer, maar stapt daar zeer waarschijnlijk van af. Volgens Omroep Gelderland is Meijer de gedroomde kandidaat om zelfstandig de touwtjes in handen te krijgen.

Meijer is dit seizoen samen met François Gesthuizen en Adrie Bogers verantwoordelijk voor het eerste elftal van NEC, maar krijgt mogelijk zelf de taken na dit seizoen. De in Doetinchem geboren trainer is hard op weg om zijn trainerspapieren te halen. De KNVB heeft besloten om de cursisten dispensatie te geven, omdat praktijkopdrachten op het veld nu niet uit te voeren zijn vanwege de coronacrisis. "Daar heb ik nu alle tijd voor en dat gaat wel lukken. De praktijk schuift dan door naar het nieuwe seizoen", zegt Meijer tegen Omroep Gelderland.

De oud-middenvelder werkt dit seizoen samen met Gesthuizen en Bogers. Eerstgenoemde heeft een clausule in zijn contract die ervoor zorgt dat hij eventueel kan terugkeren in de jeugdopleiding. Voor Bogers lijkt het einde verhaal bij NEC, aangezien zijn contract afloopt en de kans groot is dat hij geen nieuwe verbintenis krijgt. Meijer kan door de dispensatie van de KNVB deze zomer al officieel worden aangesteld bij NEC, als de club dat zou willen. "Maar dan zouden we eerst in gesprek moeten hoe de club dingen voor zich ziet, maar er staat nog helemaal niets gepland", zegt Meijer. "We weten ook niet wat er gaat gebeuren in deze onzekere tijd. Dus ik neem een afwachtende houding aan voorlopig."

NEC staat achtste in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen