Wang over ADO: "We maken nu fouten uit verleden goed"

15 april 2020, 09:32

Hui Wang wijt de huidige situatie van ADO Den Haag aan het beleid tijdens voorgaande seizoenen. "We maken nu de fouten uit het verleden goed, want als ik eerlijk moet zijn, betalen we noodgedwongen de prijs voor de beslissingen die de beleidsbepalers in de voorgaande seizoenen hebben genomen", aldus de Chinese grootaandeelhouder.

Volgens Wang was het ook de reden om afgelopen winter wel de portemonnee te trekken, in tegenstelling tot de zomer. "We móésten in de winter wel investeren om te proberen het falende beleid van de zomer ervoor te repareren. In die zomerse transferwindow, raakten we drie bepalende spelers kwijt: Nasser El Khayati, Sheraldo Becker en Wilfried Kanon. Het technisch management haalde er zeven spelers voor terug om dat verlies op te vangen. Het resultaat van dat werk was terug te zien op het veld", zegt Wang in een interview met V[a,https://www.vi.nl/pro/interview-met-ado-baas-hui-wang-we-maken-nu-de-fouten-uit-het-verleden-goed,_blank,oetbal Internationa]l. "En wat de trainer betreft: wij hebben het werk van Fons altijd gerespecteerd. Hij bood zélf zijn ontslag aan, omdat hij niet meer het idee had dat hij de ploeg weer aan de praat kon krijgen."

Ondanks alle winterse aankopen, is ADO er op de ranglijst niets mee opgeschoten. "Zo heb ik er in elk geval niet naar gekeken. Je kunt zo'n beslissing niet beoordelen op de huidige resultaten. We weten toch ook niet wat er dit seizoen verder was gebeurd? Met Alan Pardew hebben we een first class trainer in huis gehaald. Ik heb ontzettend veel respect voor wat hij in het verleden heeft gepresteerd. Ik blijf ervan overtuigd dat ADO Den Haag het zou hebben gered." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen