Van Leeuwen: "We hebben lijstjes, maar je kunt geen kant op"

Van Leeuwen: "We hebben lijstjes, maar je kunt geen kant op"

15 april 2020 – Zolang onduidelijk is wat er met de Eredivisie gebeurt, kan FC Twente de plannen met vijftien aflopende contracten - plus die van trainer Gonzalo Garcia - niet ontvouwen. Pas wanneer definitief de stekker uit het seizoen gaat, kunnen de Tukkers duidelijkheid bieden. "Voorlopig zitten we nog met z'n allen in één grote mist en is alles gebaseerd op verwachtingen", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen."En die verwachtingen worden steeds bijgesteld, waardoor je de meeste scenario's weer weg kunt gooien aan het eind van de dag", zegt Van Leeuwen in de Tubantia. "We hebben onze lijstjes klaar, we kijken naar spelers, we hebben onze ideeën maar je kunt nog geen kant op."

Van een transfervrij vertrek van Haris Vuckic naar Real Zaragoza is bij Van Leeuwen niets bekend, al beweerden Spaanse media anders. Daarnaast rekende Twente erop dat doelman Joël Drommel gewild zou zijn. Ook Lindon Selahi, die nog over een eenjarig contract beschikt, is een interessant doelwit.

Van Leeuwen: "Logischerwijs is het een tijdje stil geweest. Vraag me niet hoe het kan, maar sinds Pasen is er toch iets meer beweging gekomen op transfergebied. Maar voorlopig zijn het nog de makelaars die op verkenning worden gestuurd om te kijken wat er eventueel mogelijk is."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020