Gisteren gemist: top-drie in problemen, Bednarek kan blijven

15 april 2020, 00:30   Bijgewerkt: 14 april 2020, 23:40

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 14 april.

AD: Feyenoord, PSV en Ajax op de lange termijn in de problemen

Niet alleen de kleine clubs in de Eredivisie, maar ook de traditionele top-drie vreest voor financiële problemen door de coronacrisis. Een lange periode zonder publiek is niet ondenkbaar, waardoor Ajax, Feyenoord en PSV bang zijn voor mokerslagen. Dat schrijft Algemeen Dagblad in een uitgebreide analyse.

Heerenveen heeft plannen en wil door met Bednarek

SC Heerenveen wil graag langer gebruik maken van de diensten van keeper Filip Bednarek. Technisch manager Gerry Hiemstra bevestigt tegenover Leeuwarder Courant dat beide partijen in gesprek zijn om het aflopenede contract van de tweede doelman te verlengen.

Deel Engelse voetbalprofs krijgt kwart van loon niet uitbetaald

De Engelse voetbalprofs die niet in de Premier League, maar in de drie divisies daaronder spelen, krijgen een kwart van hun salaris in maart en april niet uitbetaald. Dit vanwege de financiële problemen bij een aantal clubs door de coronacrisis.

'Ajax ziet beoogd opvolger Onana verlengen bij Sporting'

In de zoektocht naar een opvolger van de zeer waarschijnlijk vertrekkende André Onana heeft Ajax een tegenvaller moeten incasseren. De 21-jarige Luís Maximiano gaat zijn contract bij Sporting Portugal nagenoeg zeker verlengen bij de Zuid-Europeanen. Met dat nieuws komt het doorgaans goed ingevoerde Record.

Klopp mist Liverpool: "Je wilt dichtbij je spelers komen"

Jürgen Klopp mist zijn spelersgroep bij Liverpool. De manager van de koploper van de Premier League staat vanwege de coronacrisis niet meer met zijn selectie op het trainingsveld, maar moet het met digitale communicatiemiddelen doen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen