Álvarez droomt van Manchester City: "Het is echt een mooie club"

14 april 2020, 21:05

Ajax is zijn huidige werkgever, maar Édson Álvarez heeft aangegeven waar hij zijn toekomst het liefst ziet: Manchester City. De Engelse topclub is de favoriete ploeg van de Mexicaanse verdediger annex middenvelder, zo bleek uit een Q&A op het Instagramkanaal van Ajax.

De Zuid-Amerikaan beantwoorde verschillende vragen, waaronder dus over zijn droomclub. Al voor het grote geld Manchester bereikte, was het blauwe deel van Manchester hem opgevallen. "Ik volg die club al sinds kleins af aan. Het is echt een mooie club, ik ben fan. Dus als ik zou moeten kiezen, wil ik voor City spelen."

Daarnaast ging Álvarez in op de perikelen rondom zijn vrouw en dochter. Hij kon ze allebei maar mondjesmaat zien, omdat ze niet mochten overkomen naar Nederland. Daarom reisde hij vaak op en naar naar Londen, waar ze wel alle drie welkom waren. Vanwege de coronacrisis zijn ze nu weer herenigd "Met mijn dochtertje gaat het goed, ze is gezond en dat is het belangrijkste. Het is mooi om te zien hoe ze groeit en iedere dag nieuwe dingen leert. Dat is dan toch mooi, dat ik dat nu iedere dag kan zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen