Albers: "Ajax altijd super netjes geweest voor Van de Beek"

14 april 2020, 12:28

Clubs die zich kansloos waanden voor Donny van de Beek, mogen vanwege de coronacrisis weer hoop koesteren. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers laten doorschemeren. "De situatie per club is anders geworden en daar zullen we goed naar moeten kijken", aldus Albers.

Van de Beek leek op weg naar Real Madrid, maar van een transfer is nog steeds geen sprake. Naar verluidt ligt ook Manchester United weer op de loer. "Niemand weet het op dit moment", laat Albers weten aan Voetbal International. "De interesse van meerdere clubs is er al langere tijd. De komende weken moeten we zien wat daaruit gaat komen. Ik durf en kan er nog niets over zeggen. Voor Dony is het positief dat hij er overal zeer goed opstaat."

Ook bij Ajax blijven is een optie. "Het belangrijkste is dat Donny een keuze maakt op zijn gevoel. Het is geen straf om voor Ajax te spelen. Dat zal hij meenemen in zijn overwegingen. Het schept ook kansen voor clubs die wellicht dachten geen kans meer te maken." Over medewerking van Ajax maakt Albers zich geen zorgen. "De bedragen die zij vragen, zijn heel reëel. Ik denk dat hun standpunt hetzelfde blijft. Daar verwacht ik geen problemen mee. Ajax is altijd super netjes geweest en zal dat blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen