Gisteren gemist: Vialli genezen van kanker, Ligue 1 langer op slot

14 april 2020, 00:30   Bijgewerkt: 13 april 2020, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 april.

Klopp leeft mee met icoon Dalglish: "Was een schok"

Liverpool werd onlangs opgeschrikt door het nieuws dat Sir Kenny Dalglish het coronavirus onder de leden heeft. De Schotse clublegende verwachtte een negatieve test, omdat hij verder geen corona-symptonen vertoonde. Echter bleken de resultaten positief. Trainer Jürgen Klopp schrok van het nieuws.

Ranieri opteert voor vijf wissels bij Serie A-hervatting

De Italiaanse voetbalbond heeft de hoop uitgesproken om dit Serie A-seizoen toch nog af te maken. Het plan is om begin mei de trainingen weer te hervatten en dan enkele weken later de competitieduels uit te spelen. Dat zal wel onder strikte voorwaarden gebeuren. Sampdoria-trainer Claudio Ranieri ziet dat er haken en ogen zitten aan het plan.

Voormalig spits Vialli genezen van alvleesklierkanker

Na een zware strijd is Gianluca Vialli is hersteld van alvleesklierkanker. De voormalig spits van onder andere Juventus en Chelsea onderging in december zijn laatste chemokuur en maakt bekend dat hij helemaal is hersteld.

Frankrijk langer op slot; gevolgen groot voor de Ligue 1

In Frankrijk is er meer duidelijkheid gekomen over het coronavirus. President Emmanuel Macron heeft aangekondigd dat de lockdown in het land in ieder geval tot 11 mei zal voortduren. Daar kwam bij dat grote evenementen met publiek tot halverwege juli geen doorgang kunnen vinden.

Barcelona onderneemt juridische stappen tegen oud-vice-preses

Het rommelt achter de schermen bij FC Barcelona. Het Spaanse voetbalbolwerk kondigt maandagavond aan dat er juridische actie ondernomen wordt tegen Emili Rousaud, voormalig vice-voorzitter van de club. Hij stapte vorige week op uit Camp Nou en liet met interviews in de media een spoor van vernieling achter.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen