Lampard vindt onzekerheid moeilijk: "Dit is totaal anders"

13 april 2020, 22:16

De trainersloopbaan van Frank Lampard staat nog in de kinderschoenen, maar toch staat hij bij Chelsea al voor een pittige uitdading. Het is aan hem om Chelsea zo goed mogelijk door de coronacrisis te loodsen. Dat valt niet mee, geeft hij aan.

De Engelse coach probeert het contact met zijn selectie zo goed mogelijk te onderhouden. "We staan altijd in contact met de spelers, dat is heel belangrijk", geeft Lampard aan op de clubwebsite. "Ook de andere trainers proberen zo goed mogelijk contact te onderhouden met de spelers. De spelers krijgen elke week nieuwe schema's. Dat zijn kracht- en conditietrainingen, maar bijvoorbeeld ook stukken fietsen. We doen ook trainingen via videogesprekken met de selectie."

Het is behelpen, beseft Lampard. "Het is uitdagend, maar voor anderen is het in deze tijden nog veel moeilijker. Iedereen weet dat het een lastige tijd is. Het lastige vind ik de onzekerheid, want je weet nooit hoe lang het nog gaat duren. Dit is totaal anders dan andere situaties. Normaal zit je heel vast aan vaste schema's, maar nu niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen