Klopp leeft mee met icoon Dalglish: "Was een schok"

13 april 2020, 17:47

Liverpool werd onlangs opgeschrikt door het nieuws dat Sir Kenny Dalglish het coronavirus onder de leden heeft. De Schotse clublegende verwachtte een negatieve test, omdat hij verder geen corona-symptonen vertoonde. Echter bleken de resultaten positief. Trainer Jürgen Klopp schrok van het nieuws.

Inmiddels is de Schot weer aan de beterende hand. De voormalig speler en trainer van Liverpool zit weer thuis. Toch is Klopp geschrokken, vertelt hij op de clubwebsite. "Het was een schok toen ik dit nieuws hoorde", zegt de Duitser. "De spelers stuurden berichten in de groepsapp en iedereen was geschrokken. Het voelde echt alsof iemand van ons het virus onder de leden heeft en dat maakt het heftiger. Iedereen weet dat het vreselijke virus de wereld teistert, maar dit was de eerste keer dat het iemand van ons trof."

Via een dochter van de 68-jarige Schot bleef Klopp op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het laatste nieuws is dat het goed gaat met hem en dat de voormalig sterspeler thuis zit. "Dat is goed nieuws, heel goed nieuws", jubelt de oefenmeester van de Premier League-leider. "Hopelijk gaat het nog steeds goed met hem. Iedereen kent Kenny en houdt van hem. In gedachten zijn we nu allemaal bij hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen