Almere City spreekt van 'win-win-situatie' met komst Maduro

13 april 2020, 16:54

Bij Almere City FC gaat Hedwiges Maduro (op archiefbeeld) zijn eerste stappen als hoofdtrainer zetten. Met ingang van het nieuwe seizoen is de voormalig international de hoofdtrainer van Almere City Onder-21. De club heeft veel vertrouwen in de jonge coach die voor twee jaar heeft getekend.

De in Almere geboren Maduro liep de afgelopen maandag al rond in de jeugdopleiding van de club Technisch manager Teun Jacobs is in die periode enthousiast geraakt over Maduro en is blij dat hij de club komt versterken. "Met zijn ervaring, kennis en netwerk is Hedwiges een versterking voor onze organisatie. De spelers waar hij mee gaat werken zitten in de laatste fase van hun ontwikkeling van talent naar profvoetballer. Als voormalig topspeler kent Hedwiges het klappen van de zweep", vertelt Jacobs.

Het is aan Maduro om die expertise aan de dag te leggen bij de beloften van Almere. "Die ervaring kan hij overbrengen op onze spelers en zijn kennis kan hij delen met collega-trainers. Wij kunnen hem op onze beurt helpen door hem voor het eerst aan de slag te laten gaan als zelfstandig hoofdtrainer. Op die manier is er sprake van een win-win-situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen