Kersvers trainer Maduro aan de slag bij Almere City Onder-21

13 april 2020, 16:33

Hedwiges Maduro heeft zijn eerste klus als zelfstandig hoofdtrainer te pakken. De 35-jarige oud-profspeler heeft een akkoord bereikt met Almere City FC over een contract als hoofdcoach. Hij wordt trainer van Almere City FC Onder-21, zo meldt de Eerste Divisie-club.

De achttienvoudig international is zeker geen onbekende bij de club, aangezien hij de afgelopen maanden al bij de club rondliep. De 35-jarige oud-prof is bezig met het behalen van de hoogste trainersdiploma's en Almere ziet het zeker in hem zitten. De voormalig middenvelder heeft voor twee jaar getekend.

Maduro kijkt uit naar de klus om met de oudste talenten van de club uit Flevoland te gaan werken. "Voor mij is dit een hele mooie uitdaging. Ik ben geboren in Almere en heb een goede binding met de stad en de club. In de afgelopen maanden heb ik gezien dat er veel talent met ambitie rondloopt in de jeugdopleiding van Almere City FC", vertelt hij op de clubwebsite. "Mijn grootste uitdaging is om die jongens te helpen zich verder te ontwikkelen en beter te worden. Daarnaast kan ik mijzelf verder ontwikkelen als hoofdtrainer. Ik denk daarom dat de club en ik goed bij elkaar passen."

Momenteel werkt Maduro als assistent-coach bij Oranje O18.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen