Lens en Besiktas lijken elkaar te vinden in contractontbinding

13 april 2020, 16:18

Het lijkt erop dat Jeremain Lens zijn laatste wedstrijd voor Besiktas gespeeld heeft. Het Turkse Fanatik beweerde vorige week al dat de Nederlander graag weer in de Eredivisie aan de slag wil en de club lijkt ook wel oren te hebben naar een transfer.

Daily Sabah bericht maandag dat de club Lens graag wil lozen. Besiktas kampt met financiële zorgen en wil de kostenpost wat betreft salarissen graag terugbrengen naar een lager bedrag. De club gaat Lens vragen of hij akkoord wil gaan met contractontbinding. Waarschijnlijk heeft Lens wel oren naar die oplossing, aangezien de aanvaller volgens Fanatik graag wil verkassen. De verbintenis van Lens loopt in Turkije eigenlijk over twee jaar af, maar hij wil graag de stap naar Nederland maken.

De 34-voudig international zou al aanbiedingen van clubs op zak hebben. Mogelijk is Feyenoord geïnteresseerd in de 32-jarige aanvaller, die meermaals met Dick Advocaat heeft gesproken over een eventuele transfer. Trainer en speler werkten eerder al samen en hebben een goede verstandhouding opgebouwd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen