'City heeft Ajacied Hansen in het vizier, ook interesse in Bogarde'

13 april 2020, 14:57

Ajax-talent Sontje Hansen (17) staat in de concrete belangstelling van Manchester City. De aanvaller kan door The Citizens voor zeven miljoen euro worden overgenomen van de Amsterdammers en Pep Guardiola zou hem graag naar Engeland halen. Hij zou erg gecharmeerd zijn van de jeugdinternational. 

Dat schrijft The Guardian althans. Volgens de kwaliteitskrant is City al meermaals wezen kijken bij Hansen, die ook op het WK Onder-17 veel indruk maakte en topscorer werd op dat toernooi. Inmiddels speelde hij al meermaals namens Jong Ajax in de Eerste Divisie en maakte hij ook reeds minuten in de hoofdmacht van Ajax. In Amsterdam wordt hij gezien als hij een heel groot talent.

De multifunctionele Hansen heeft interesse gewekt, mede omdat hij slechts zeven miljoen euro kost. Hansen staat overigens bij veel meer clubs op de lijsten: onder andere Internazionale, Juventus, AC Milen en RB Leipzig zouden hem in de gaten houden.

Lees ookAjax neemt vijftal talenten mee op trainingskamp naar Qatar 

Interesse in Feyenoord-talent Bogarde

Niet alleen voor de talenten van Ajax is interesse, ook Feyenoord dreigt een speler kwijt te raken. Volgens Football Insider staat Lamare Bogarde (16) in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De verdediger is gescout door de Engelse grootmacht, zoals eerder zijn broer Melayro Bogarde werd gescout door 1899 Hoffenheim. Hij stapte al over naar de Duitse club en volgens het Engelse medium, kan Bogarde dat voorbeeld volgen. Hij is het neefje van voormalig profvoetballer Winston Bogarde, die bij diverse Europese topclubs speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen