Hazard over zelfdiscipline: "Ik probeer vooral om niet veel te eten"

13 april 2020, 11:01

Eden Hazard heeft moeite met de quarantaine waarin hij zit en de bijbehorende zelfdiscipline. De aanvaller van Real Madrid werkt in eigen omgeving hard aan zijn herstel van de enkelblessure, maar heeft daarbij telkens één grote verleiding. "Ik probeer vooral om niet veel te eten."

Dat vertelt hij tegenover Marca. "Het is ingewikkeld voor mij. Ik probeer niet naar de voorraadkast te gaan om veel brood te eten, maar dat is niet makkelijk", vertelt de Belg, die vanuit huis herstelt van zijn enkelblessure. Dat proces verloopt voorspoedig. "Want ik werk online veel met de fysio. Hij is ziek geworden en mag dus niet meer komen."

Lees ookHazard: "Mensen mogen me beoordelen op mijn tweede seizoen"

Vorig jaar kreeg Hazard veel kritiek omdat hij te zwaar zou zijn aangekomen bij Real Madrid en sindsdien kampt hij met veel blessureleed. Daar wil hij zo snel mogelijk van herstellen. "Ik ben bezig om mijn enkel te versterken. Veel voetballers besteden hun vrije tijd aan voetballen met hun kinderen, maar ik kan niet zo veel. Ik kan voetballen met anderhalf been en probeer mijn techniek te verbeteren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen