'Paris Saint-Germain wil keepersprobleem oplossen met Onana'

13 april 2020, 07:43   Bijgewerkt: 13 april 2020, 12:32

Andre Onana is in beeld om de keepersproblemen bij Paris Saint-Germain op te lossen. De Franse topclub heeft dit seizoen de gehuurde Keylor Navas onder de lat staan, maar die keert mogelijk terug naar Real Madrid. En of Alphonse Aréola – die de omgekeerde weg bewandelde – nog trek heeft om terug te keren in Parijs, is nog meer zeer de vraag. Onana is in beeld en zou zelf ook open staan voor een nieuw avontuur.

Dat schrijft het Franse L'Équipe althans. De krant schrijft dat de Kameroener zich tot Paris Saint-Germain 'aangetrokken' voelt en werk zou maken van de overgang naar de Franse topclub. Hij zou zelfs bereid zijn om als bankzitter te beginnen. Hoewel hij vorig seizoen zijn contract nog met flink wat jaren verlengde in Amsterdam, heeft Onana toestemming gekregen dat Ajax mee zou werken bij een zomers vertrek.

Lees ook'Ajax denkt dat Tagliafico vertrekt

Bij PSG is huurling Sergio Rico de stand-in van Navas, maar die voldoet zeker niet. Omdat Onana naar verluidt zo'n dertig miljoen euro moet kosten, valt ook de neer te tellen transfersom zeker mee. Onana staat al jarenlang onder de lat bij Ajax en speelde inmiddels bijna tweehonderd officiële duels. Eerder kwam hij uit voor FC Barcelona. Bij die club viel zijn naam eerder dit seizoen ook al concreet, terwijl ook Chelsea eerder interesse toonde in de goalie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen