Gisteren gemist: Belangstelling Babel en kritiek op Ronaldo

13 april 2020, 00:30   Bijgewerkt: 12 april 2020, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 12 april.

'Overbodige Babel staat in belangstelling van Feyenoord en PSV'

Ryan Babel staat in de belangstelling van PSV en Feyenoord. Dat stelt het Turkse Fanatik althans. De ervaren buitenspeler wordt door het Turkse Galatasaray verhuurd aan Ajax, maar lijkt bij die twee clubs geen uitzicht op veel speeltijd en een permanente verbintenis te hebben.

Ronaldo maakt geen goede beurt met trainingssessie in stadion

Cristiano Ronaldo heeft kritiek gekregen in Italië en Portugal. De Portugees verblijft ten tijde van de coronacrisis op Madeira, waar hij deze week trainde in het stadion van CD Nacional. Dit terwijl er in Portugal geadviseerd wordt om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Vermeulen stoort zich aan burgemeester Jorritsma

Arno Vermeulen is kwaad op John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven. Eerder deze week liet hij in felle bewoording weten faliekant tegen het uitspelen van de Eredivisie te zijn. Dat schoot in het verkeerde keelgat van Vermeulen, zo bleek tijdens Studio Sport.

Frenkie de Jong had graag meer voor Willem II gespeeld

De opleiding van Willem II is cruciaal geweest voor de ontwikkeling van Frenkie de Jong. Dat geeft de middenvelder van FC Barcelona aan in de documentaire In de voetsporen van Frenkie & Virgil. De Jong blikt daarin terug op zijn jeugdjaren bij Willem II, waar hij vanaf 2005 speelde.

Lyon-voorzitter wil Memphis dolgraag bij de 'familie' houden

Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michael Aulas gaat alles op alles zetten om Memphis Depay te behouden voor de Franse club. De Oranje-international herstelt momenteel van een kruisbandblessure, maar maakte er in de periode daarvoor geen geheim van om te verkassen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen