Ronaldo maakt geen goede beurt met training in stadion

12 april 2020, 19:43

Cristiano Ronaldo heeft kritiek gekregen in Italië en Portugal. De Portugees verblijft ten tijde van de coronacrisis op Madeira, waar hij deze week trainde in het stadion van CD Nacional. Dit terwijl er in Portugal geadviseerd wordt om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Lazio-directeur Arturo Diaconale kan het arbeidsethos van Ronaldo niet waarderen, zo blijkt in gesprek met Italiaanse media. "De spelers van Lazio zijn thuis, maar ik zag dat de Portugese televisie prachtige beelden uitzond van een training van Ronaldo in een stadion." Diaconale vindt het buiten onverstandig ook oneerlijk, want niet iedereen heeft de mogelijkheid om buiten te trainen.

Volgens de regionale minister van Volksgezondheid op Madeira, Pedro Ramos, was Ronaldo's sessie voor de bühne nogal onverstandig. Wel gelooft hij dat de 35-jarige ster van Juventus de regels naleefde. "We strijden met zijn allen tegen deze pandemie. De beste speler van de wereld moet zijn status nu gebruiken om het goede voorbeeld te geven. Maar volgens mij doet Cristiano dat ook. Hij was maar even in het stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen