Brescia-preses haalt weer uit: "Ik laat mijn ploeg niet spelen"

12 april 2020, 17:07

Als het aan Brescia-voorzitter Massimo Cellino ligt, wordt er dit seizoen niet meer gevoetbald in de Serie A. Hij reageert daarmee op woorden van zijn Lazio-college Claudio Lotito, die wel wilt dat er nog een bal gaat rollen in Italië.

Volgens de huidige maatregelen en de ambitie van de Serie A, wordt er mogelijk vanaf 31 mei weer gevoetbald. Cellino, die de UEFA eerder al arrogant en onverantwoordelijk noemde, ziet niets in die plannen. "Het is simpel: ik laat mijn ploeg niet spelen. Ze kunnen punten in mindering brengen, zoveel als ze willen. Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid wel voor", zo briest hij in Italiaanse media.

Cellino wijst naar de honderden doden die nog steeds vallen ten tijde van de coronacrisis en vindt het ongelooflijk hoe 'egoïstisch' bepaalde instanties, zoals de Italiaanse voetbalbond, omgaan met de huidige situatie. "Ik luister alleen naar degenen die dat verdienen. De FIGC en Gabriele Gravina moeten zich meer bezighouden met de financiële problemen bij clubs, dan met zoveel mogelijk op televisie komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen