Gertjan Verbeek: "Er zijn meer clubs waar ik behulpzaam kan zijn"

12 april 2020, 13:57

Gertjan Verbeek houdt er rekening mee dat zijn Australische avontuur definitief ten einde is. De trainer van Adelaide United keerde donderdag terug op vaderlandse bodem. Mogelijk dat hij in de toekomt in het Nederlandse voetbal een bestuurlijke functie gaat bekleden.

"We hebben het in Australië ontzettend naar onze zin gehad. Het is jammer dat je op die manier met de staart tussen de benen moet vertrekken en niet weet of je nog teruggaat", zegt Verbeek tegen het Algemeen Dagblad. "Ik heb het bange vermoeden dat de competitie in Australië niet wordt afgemaakt."

Verbeek ontsnapt aan lockdown: "We moesten snel handelen"

Terug in zijn woonplaats Dalfsen spreekt Verbeek over zijn ambities. Hij denkt eraan om in een andere functie dan trainer aan de slag te gaan in het voetbal. Bijvoorbeeld een taak als directeur kan een optie zijn. "Vorig jaar zijn we dichtbij geweest om wat voor Heerenveen te betekenen. Zij hebben toen gekozen voor een andere koers. Maar er zijn meer clubs waar ik met mijn ervaring en verdiensten behulpzaam zou kunnen zijn. Gelukkig zit ik niet in de omstandigheid dat ik moet werken, maar ik wil het wel graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen