'Geen loonsverlaging Arsenal bij plaatsing Champions League'

12 april 2020, 13:34

Spelers van Arsenal ontkomen aan salarisverlaging, mits ze zich met de club kwalificeren voor de Champions League. Dat voorstel is deze week voorgelegd aan de selectie. Om volgend seizoen mee te doen aan het miljardenbal, moeten de Londenaren in de laatste tien competitiewedstrijden - als deze worden gespeeld -  beginnen aan een inhaalrace. Deelname staat garant voor meer inkomsten.

Volgens The Telegraph is het plan op tafel gelegd toen de club probeerde te onderhandelen over loonsverlaging. Het bereiken van de Champions League is echter een heel karwei voor The Gunners. Wanneer de CL-ban voor Manchester City gehandhaafd blijft, is de vijfde plek voldoende voor plaatsing. Anders dient Arsenal bij de eerste vier te eindigen.

Arsenal staat op vijf punten achterstand van Manchester United, de huidige nummer vijf van de Premier League. Het verschil met nummer vier Chelsea bedraagt acht punten. Voordeel is dat Arsenal een wedstrijd minder speelde. Echter staat Arsenal momenteel negende en zijn er nog veel meer kapers op de kust. Bovendien is het maar de vraag of het Premier League-seizoen afgemaakt kan worden. In Engeland wordt wel alles gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen